Ny styrelse informerar

  • 8 jun 2016

image: Ny styrelse informerar

 

Här i Hästhagen har vi en villaägareförening som levt lite på sparlåga de senaste åren. Genom tiderna (den startades år 1928) har föreningen varit rätt så aktiv och gjort boendet i Hästhagen så fantastiskt som det är idag.

Den nya styrelsen består av ordförande Marika Riesz-Hernelius, kassör Cathrine Andersson, sekreterare Hanna Toss, suppleanter Jonas Lövgren, Åsa Ekberg och Märta Silber. Vi sågs i början på maj för vårt första styrelsemöte och vi hade en aningen fullmatad agenda med många projekt att ta tag i. 

Vi som är den nya styrelsen kommer att göra vårt bästa för att göra Hästhagen trivsamt, funktionellt och bra på alla sätt även i framtiden. De flesta känner säkert redan Dagge, som vigt mycket av sin tid till just detta genom att samla både historik och aktuell information samt hålla maillistan vid liv. Vi kommer att försöka öka säkerheten och trivseln genom ökad grannsamverkan, vi kommer att ha kontakt med kommunen och vägverket angående drift och underhåll av exempelvis gator, och vi kommer försöka få till en och annan fest och sammankomst. 

Medlemsavgiften behövs för underhåll av gemensamma tillgångar, som exempelvis våra bryggor och annat vid badplatsen samt julgranen i lekplatsen. 

Vi kommer att meddela vad vi sysslar med, publicera protokoll från våra möten och liknande så att alla medlemmar kan hålla sig informerade. Vår hemsida är ett sätt där vi kommer att kommunicera vad som händer samt där alla kan registrera medlemskap, betala årsavgift och få information om vad som händer i Hästhagen. Mer information kommer framöver om detta. 

Vad tycker du att Villaägareföreningen bör ägna sig åt? Finns det något som du saknar i vårt Hästhagen? Maila oss på styrelsen@hasthagen.se och kom med förslag eller önskemål. Vi ser fram emot att höra av dig!