Föreningsstämma och lite till

  • 10 nov 2016

Vintern har verkligen gjort entré och hela Hästhagen ser ut som vi befann oss i alperna. Nu får vi hoppas att snöröjningen går smidigt så vi kan ta oss fram med bilar och till fots. Ingen kunde väl tro att vi skulle ha möjlighet att kunna åka skidor så tidigt i november. Nu hoppas vi att snön ligger kvar så vi kan använda vår fina omgivning för skidåkning, promenader och lek i snön.

Kallelse
Måndagen den 5 december kl 19.00 är det höstmöte/föreningsstämma på Erstagården. Mötet kommer i huvudsak att ägnas åt våra nyskrivna stadgar. Dessa granskas nu av en jurist och kommer därefter att skickas ut till medlemmarna före mötet. Du anmäler dig senast den 20 november på fliken Anmälan. Observera att du måste logga inför att kunna anmäla dig. Kontakta cathrine@hasthagen.se om du har tappat bort dina inloggningsuppgifter.

JULEN närmar sig!
Söndagen den 4 december kl 14-16 bjuder Hästhagens Villaägareförening på glögg och pepparkakor i lekparken. Styrelsen köper in en julgran men behöver några frivilliga som kan resa den någon gång mellan den 26 november och 3 december. Har du möjlighet att hjälpa till? 

Anmäl dig till styrelsen@hasthagen.se senast den 20 november och ange vilka datum som fungerar för dig så kopplar vi ihop er till ett datum.

Vad är på gång?
Här på www.hasthagen.se kan du läsa om nyheter eller aktiviteter som vi i styrelsen vill att du som medlem ska veta. Meddela oss gärna om det är någon händelse du vill att vi uppmärksammar. Har du något personligt som är viktigt att alla medlemmar får vetskap om snabbt, gå in på Forum och skriv din text, ditt namn och mailadress.